contact@ks.org.mk

Организирање на промотивни настани за БИМ

Организирање на промотивни настани за БИМ

Building Information Modeling-BIM (Моделирање на информациите за градбата) е во центарот на дигиталната трансформација на градежниот сектор и процесот на гардење. Со цел да се поттикнат вистински чекори кон дигитализација на градежниот сектор, ТРАИНЕЕ води интензивна кампања со промотивни активности за Моделирање на информациите за градбата (БИМ).

 

1-ва работилница за промоција на Информациско моделирање на градби БИМ – Иницијатива за иновација на одржлива, компетитивна и енергетски ефикасна конструкција

 

2-ра работилница за промоција на Информациско моделирање на градби БИМ – Иницијатива за иновација на одржлива, компетитивна и енергетски ефикасна конструкција

 

3-та работилница за промоција на Building Information Modeling – BIM

BIM проект – поглед одвнатре !!

 

4-та работилница за промоција на Building Information Modeling – BIM

BIM проект – поглед одвнатре !!

 

5-та работилница за промоција на Информациско моделирање на градби БИМ – Образование зa БИМ

 

6-та работилница за промоција на Информациско моделирање на градби БИМ – БИМ во инфраструктурни објекти

Дата

01 Апр 2019
Категорија