contact@ks.org.mk

Обуки за дигитални вештини

Обуки за дигитални вештини

Се одржуваат три вида на обуки за дигитални вештини:

  • Проектирање и инсталирање на фотоволтаични системи
  • Проектирање и инсталирање сончеви топлински колекторски системи
  • БИМ (BIM – Building information Modeling) – дигитални алатки во градежната индустрија

Повеќе информации можете да прочитате тука.

Дата

18 Јул 2020 - 01 Авг 2020

Time

08:00 - 18:00
Категорија