contact@ks.org.mk

Информалното учење како валидна патека до сертификат за вештини – прочитајте во ПРЕСИНГ

Информалното учење како валидна патека до сертификат за вештини – прочитајте во ПРЕСИНГ

Дата

08 Ное 2020
Категорија